Gastrologik, Stockholm

Sjua i White Guide och en Michelinstjärna bådar gott. Det var det också, speciellt ren från Jokkmokk med svartrot. Kossan Silvia med talg och pepparrot var heller inte dum… Det fanns dock ett aber: det gemensamma bordet. Vi hade bokat där och ”oturligt” nog var bordsgrannarna ”alldeles för trevliga”. Paret från London till exempel. De hade en veckas semester och ville till värmen. Deras researrangör föreslog Mauritius eller Sverige (?). Efter besöket på Gastrologik, som de hade hittat på Trip Advisor, for de vidare till Ishotellet i Jukasjärvi. Blev nog inte så mycket värme… Nåväl, vi hade många och långa samtal kring bordet vilket tog fokus från maten och det var synd, eller hur man nu ska uttrycka sig. Tänk på det om ni bokar! Vi kommer antagligen tillbaks, men inte till det gemensamma bordet.

Lyssna på Calle Schulmans intervju med Jacob Holmström

Gastrologik, Stockholm

Hantverk

Gastrologik, Stockholm

Ren från Jokkmokk.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen